Rienk Post | Design and Communication Strategy_
Bureau voor puur ontwerp en advies

Kernwaarden
In een wereld met een voortdurende toename aan beeld en pluriforme communicatie, geef ik richting aan het herstellen van orde en rust, door in mijn werk(wijze) nadruk te leggen op eenvoud en essentie.

Puur moet het zijn – eigenzinnig, uitgesproken en essentieel. Geen opsmuk of overdaad aan vorm zodat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar juist heldere en eerlijke communicatie.

Basis is ook een nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Vanuit een duidelijke opdrachtformulering en analyse wordt een juiste vertaalslag gemaakt naar een creatief concept: eigentijds, onderscheidend en relevant. Altijd met een kwalitatief hoogwaardig product als eindresultaat.


Kernactiviteiten

  • Art direction, advies en (proces-)begeleiding
  • Ontwikkeling en uitvoering van (bedrijfs-)identiteiten en huisstijlen
  • Ontwikkeling en uitvoering van beeld- en vormconcepten ten behoeve van producties als websites, boeken, jaarverslagen, brochures, magazines, etc.

Kernkwaliteiten

  • Sterk analytisch / mathematisch
  • Kwaliteit is een basisprincipe
  • Betrouwbaar, flexibel, toegewijd
  • Maar ook: no-nonsense, nuchter
  • Netwerk van specialisten


Opdrachtgevers
In de afgelopen 20 jaar heb ik als zelfstandig ontwerper en in dienst van Wildwater Design, Total Design en Dedato ontwerpers en architecten gewerkt aan diverse kleine en grote projecten voor o.a.:

Theatergroep Iasi, Reboelje en het Reboelje Totaaltheather, Jeugdtheaterschool, Achmea Holding, Woonservice, Gemeente Leeuwarden, AzM (Academsich ziekenhuis Maastricht), Wml (Waterleidingmaatschappij Maastricht), Mtb (Maastrichtse Toeleveringsbedrijven), VolkerWessels, Sanoma Uitgevers, DSM, Gemeente Breda, Schuberg Philis, het Reizend Muziekgezelschap, Martinair, Heembeton, Alvon bouwsystemen, Akzo Nobel, Nobilas, Ernst & Young, Forbo, Canon, Bosch, Compazz, Sdu uitgevers, Mamesta BV, Heat & Surface Treatment (H&ST BV), Aalberts Industries, Low & Bonar, Sevendots, Avarca Spaanse schoenen, Visser Vastgoed, Frans Hals Museum, Nico Investment, Talentory –  International recruitment platform, Stroomversnelling, Acapella Communicatie, Goudappel Groep, Lamers, Aalberts Advanced Mechatronics, Mogema, Pneutec BontexGeo, IFG Cresco - Phormium.


Op freelance-basis werk ik en heb ik gewerkt voor Dedato Ontwerpers en Architecten, Studio van Pelt, Koeweiden Postma, Fabrique en Fellows.


Interesse?


Bel dan geheel vrijblijvend 06 22 27 38 65,
mail naar info<at>rienkpost.nl of vul het contactformulier in.
Rienk Post is lid van de BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers)
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34311303